viernes, 18 de diciembre de 2015

CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, UN GRAN CALENDARI 2016

Catalunya compta amb un dels millors circuits de velocitat a nivell mundial, tan pel que fa al mateix traçat com per les inmillorables instal·lacions amb les que compta, i avui creiem convenient dedicar-li el post, més després de que s'hagi donat a conèixer el calendari d'esdeveniments 2016.

El traçat català complirà 25 anys de la seva inauguració, i per tal de celebrar-ho té plantejades un bon grapat d'activitats entre les quals repetiràn el Gran Premio de España de Formula 1 i el Gran Premio Monster Energy de Moto GP. Aquest any 2015 entre les dues cites el Circuit va acollir un total de 365.000 espectadors, xifra que espera igualar o superar la pròxima temporada.

F1 Sebastian Vettel
Sebastian Vettel durant el Gran Premi de Fórmula 1 2015 / Font: Flickr Circuit de Barcelona-Catalunya
Una altre cita que repetirà serà el FIM World Rallycross, que el pròxim setembre tornarà a fer fibrar amb la seva espectacularitat els grades del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Rallycross Barcelona
Andreas Bakerud en una de les mànigues del FIM World Rally Cross / Font: Flickr Circuit de Barcelona-Catalunya
Les notícies positives no s'acaben aquí, i és que com a gran novetat, el 22 i 23 d'octubre el Circuit de Barcelona-Catalunya albergarà el FIM Supermoto of Nations, una carrera en la que participaràn més de 20 països i que suposarà la primera cursa d'aquesta disciplina en les seves instal·lacions. Aprofitant tal esdeveniment també tindrà lloc el Campionat Català de l'especialitat.

Altres activitats previstes i que tindràn en el 2016 la seva primera edició són el Bicircuit Festival, una iniciativa molt atractiva que inclourà diverses proves tan a l'interior de les mateixes instal·lacions com per l'entorn del Circuit en què les bicis seràn les clares protagonistes. Les Blancpain GT Series, el RFME Campeonato de España de Velocidad a més dels GT Sports Club i la Formula 4 Spain també s'estrenaràn al llarg de la temporada.

GT International
Sortida d'una de les curses de l'International GT Open / Font: Flickr Circuit de Barcelona-Catalunya
Evidentment, tampoc hi faltaràn les curses que ja per tradició alberga el Circuit de Barcelona-Catalunya, entre les quals hi ha les 24h de Motociclisme i les 24h d'Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez, així com també l'International GP Open i el FIM CEV Repsol International Championship.

24 hores Circuit de Barcelona-Catalunya
Sortida de les 24 hores de Motociclisme / Font: Flickr Circuit de Barcelona-Catalunya




No hay comentarios:

Publicar un comentario