jueves, 17 de diciembre de 2015

FABIO QUARTARARO I L'ANY DEL SEU DEBUT

Segurament un dels pilots que més expectatives havia generat abans de començar la temporada era el francès Fabio Quartararo. El pilot, enquadrat dins l'equip Estrella Galicia 0,0 venia de dominar amb total autoritat el FIM CEV Repsol tot i la seva joventut, motiu pel qual tothom el posicionava com un dels favorits per lluitar pel títol mundial.

La temporada però, li ha suposat un bon bany de realitat, les coses no li han estat tan fàcils com el mateix pilot s'esperava i la seva evolució ha anat clarament de més a menys. Tot i que la qualitat i velocitat del pilot francès són innegables i així ho ha demostrat en el Gran Premi de les Amèriques i d'Holanda on va aconseguir ser segon en totes dues curses, fa falta alguna cosa més que rapidesa per lluir en el mundial de Moto GP, i és que tan o més important és saber gestionar la relació amb els mecànics i enginyers per tal de deixar llesta la moto cada cap de setmana, i això és el que Quartararo no ha aconseguit.

Ell mateix, segons es recull en una entrevista concedida al Mundial de Moto GP, assegura que li ha faltat la capacitat per preparar els reglatges adequats de la seva Honda en cada cap de setmana, fet que s'ha traduït en actuacions molt mediocres i en un total de 5 abandonaments.

Per tal de posar remei a aquesta situació Quartararo ha canviat d'equip de cara al 2016, incorporant-se a l'estructura del Leopard Racing Team, equip que ha fet campió Danny Kent i considerat un dels millors.

Per tant, caldrà estar atents a les evolucions del pilot francès, que intentarà treure's el regust amarg que li ha deixat aquest any lluitant per aconseguir el títol mundial 2016.

Fabio Quartararo 2016
Fabio Quartararo en el moment de formalitzar el seu acord amb el Leopard Racing Team / Font: MotoGP


No hay comentarios:

Publicar un comentario