viernes, 23 de octubre de 2015

ANÀLISI ENTRENAMENTS LLIURES DE SEPANG

A falta de dues carreres pel final, el gran premi de Sepang s’ha vist marcat per les polèmiques declaracions de Valentino Rossi sobre Marc Màrquez. En la roda de premsa del dijous, Rossi va acusar a Màrquez de voler intentar beneficiar Lorenzo, fent-li tap a les primeres voltes de la cursa de Phillip Island tot i tenir un ritme molt superior a la resta.

Pel que fa als entrenaments lliures d’aquesta matinada, en la categoria reina les coses han seguit el patró de les últimes carreres, amb un Lorenzo molt fort que ha marcat el millor temps per davant de les dues Honda.

Rossi, amb problemes a la moto, no ha aconseguit un bon temps, firmant la vuitena posició a la segona sessió d’entrenaments lliures. L’italià no ha aconseguit marcar cap volta ràpida després de muntar gomes noves, i abans d’acabar la sessió ha canviat de moto però sense temps per realitzar cap nova marca.


Pel que fa a Moto2, amb el campionat adjudicat i el subcampionat pràcticament decidit per culpa de la lesió de Tito Rabat, Thomas Luthi ha marcat el millor temps, seguit del campió Johann Zarco i amb Àlex Rins a la quarta posició final.

Esperem que ja amb res en joc més enllà de la victòria, puguem gaudir d’una cursa apassionant on tots els pilots donin el màxim per pujar al graó més alt del podi.


Per acabar, en la categoria petita, Danny Kent té un altre match ball per proclamar-se campió del món. Aquesta vegada el pilot britànic sembla que no vol posposar més la consecució del títol i aquesta matinada ha firmat el millor temps en el FP1 i el cinquè millor temps en el FP2.

Tot i això, sembla que el seu únic rival pel mundial, el portuguès Miguel Oliveira, no li vol posar les coses fàcils i ha marcat el millor crono en el FP2. Encara que siguin poques les seves opcions de proclamar-se campió, sembla que el portuguès lluitarà fins l’últim moment per aconseguir-ho.



Font: Circuit de Barcelona-Catalunya/Jorge Lorenzo i Valentino Rossi

No hay comentarios:

Publicar un comentario