martes, 27 de octubre de 2015

LA POLÈMICA: ROSSI - MÀRQUEZ

Avui ens centrem en la polèmica que envolta el conflicte Rossi - Màrquez. Primer de tot, aquí teniu el que va passar al darrer gran premi:



Arran d'això, com ja vam comentar a l'anàlisi del Gran Premi, els dos pilots van ser citats a declarar per Direcció de Carrera.

Al llarg del diumenge i durant el dilluns s'han dut a terme un seguit de declaracions des de diferents personalitats del món del motor que no han deixat indiferent a ningú.

El mateix Màrquez, després de sortir de la reunió amb Direcció de Carrera va comentar que preferia no explicar el que li havia dit Valentino perquè li havia dit coses molt desagradables.  

També va opinar del que va succeir el segon classificat del mundial i qui lluitarà amb Rossi a Velència per proclamar-se campió, Jorge Lorenzo. El mallorquí va demanar una sanció més contundent per l'italià en la roda de premsa posterior a la carrera.

En canvi, qui no es va mullar va ser el guanyador del Gran Premi, Dani Pedrosa. Pedrosa va assegurar haver vist només les imatges una vegada i no va voler jutjar l'acció amb tan poca informació.

Com és natural, on més s'ha parlat sobre aquesta acció és a Espanya i a Itàlia. Tan a un lloc com a l'altre s'ha condemnat molt durament l'acció de Rossi, tot i que algunes persones han sortit a suavitzar la situació. Si ve no s'ha intantar justificar l'acció de l'italià, si intentar entendre què va passar.

Un dels que ha sortit al pas per donar la seva opinió és Giacomo Agostini, que considera que Rossi va perdre els papers i que "no és normal el que va fer, un gest així no es fa".

Una persona que, més que en defensa de Rossi, ha sortit a atacar Màrquez, és el futbolista italià Marco Materazzi, que assegura que en la seva acció amb Zidane a la final del mundial li van caure dos partits de sanció per provocar.

Qui també ha donat la seva opinió sobre els fets i ha justificat la decisió de Direcció de Carrera ha estat el Director General de Dorna Sports, Javier Alonso, que qualifica l'acció de Rossi com "un acte reflex" per la situació del moment. També assegura que "no hi va haver insults de Rossi a Màrquez" contradient el que asseguren altres fonts.

Per últim, ja en fred Rossi no ha canviat la seva versió dels fets i segueix carregant amb duresa contra Màrquez, a qui acusa d'haver volgut ser protagonista del mundial. A més, l'italià ha assegurat que "Alzamora m'ha confirmat que Màrquez està enfadat amb mi" i que "m'acusa d'haver-lo fet perdre el mundial al Gran Premi d'Argentina".

Per qui no recordi el que va passar, aquí teniu les imatges:



Arran d'això cadascú que jutgi segons el seu criteri. Si teniu alguna cosa a dir, nosaltres estem oberts a escoltar les vostres opinions!


No hay comentarios:

Publicar un comentario