viernes, 6 de noviembre de 2015

ENTRENAMENTS LLIURES DEL GRAN PREMI DE LA COMUNITAT VALENCIANA: ANÀLISI DEL FP2

Avui s'han realitzat els entrenaments lliures del Gran Premi de la Comunitat Valenciana amb Lorenzo i Rossi com a focus d'atenció.

A Moto GP, Jorge Lorenzo ho ha donat tot marcant el millor temps al FP2 i sense guardar-se cap dècima a la màniga. Darrera seu s'han classificat el també espanyol Dani Pedrosa i l'italià de Ducati Andrea Iannone.

Per la seva banda, Valentino Rossi ha marcat el quart millor temps, en una sessió que ha dedicat en provar diferents configuracions per a la seva moto ja que la seva posició en la graella de sortida ja està decidida després que el TAS desestimés el recurs del pilot italià.

Marc Màrquez, per la seva part, ha firmat el cinquè millor temps, just per darrera el pilot italià.

Pel que fa a la resta de pilots catalans, destacar la setena i vuitena posició dels germans Espargaró i la desena de l'empordanès Maverick Viñales.

Aquí podeu consultar la taula de temps del FP2 de Moto GP del Gran Premi de la Comunitat Valenciana

Pel que fa a Moto2, amb tot decidit, tot l'interès estava posat en el retorn de Tito Rabat després de dos grans prems d'absència per culpa d'una lesió. El pilot català ha aconseguit marcar el segon millor temps, només superat pel suïs Thomas Luthi.

El campió del món Johann Zarco ha firmat la desena posició, envoltat pels dos Àlex, Màrquez en la novena posició i Rins a l'onzena.

Aquí podeu consultar la taula de temps del FP2 de Moto 2 del Gran Premi de la Comunitat Valenciana

Per últim, en la categoria petita, els dos únics candidats del títol s'han vigilat durant tota la sessió i han acabat en quarta i cinquena posició, separats per poques mil·lèsimes.

El millor temps l'ha firmat Efren Vázquez seguit del pilot local Jorge Navarro, que està firmant un final de temporada extraordinari al qual li intentarà posar la guinda amb una victòria a casa.

Aquí podeu consultar la taula de temps del FP2 de Moto 3 del Gran Premi de la Comunitat Valenciana

Jorge Navarro, Circuit de Barcelona-Catalunya 2015 / Font: Flickr Circuit de Barcelona-Catalunya 




No hay comentarios:

Publicar un comentario