martes, 24 de noviembre de 2015

SPA-FRANCORCHAMPS

El circuit d'Spa-Francorchamps és un traçat belga on s'han disputats grans premis del mundial de motociclisme durant dues etapes diferents. La primera etapa va anar del 1949 al 1979 i la segona, del 1981 al 1990.

Spa-Francorchamps és un circuit més conegut en el món de la Formula 1 que en el del motociclisme. Tot i això, durant l'època que va figurar en el calendari del mundial de motociclisme va esdevenir una cita important per tots els amants d'aquest esport.

Degut a la seva particularitat, Spa-Francorchamps és un circuit molt ben valorat per pilots de totes les disciplines esportives.

En els seus inicis, el fet de ser un circuit bastant llarg (uns catorze quilòmetres) feia que se'l considerés un gran premi amb una meteorologia molt imprevisible ja que podia esdevenir que mentre una zona del traçat estigués seca una altre zona patís una pluja considerable.

Tot i això, l'any 80, fet pel qual va deixar de disputar-se aquest gran premi durant una temporada, el traçat va ser altament modificat passant a ser un traçat de tan sols set quilòmetres de longitud.






No hay comentarios:

Publicar un comentario