miércoles, 25 de noviembre de 2015

SUZUKI I VIÑALES VOLEN A SEPANG

Una vegada ja finalitzats els tests post-mundial a València, aquests dies Suzuki ha realitzat uns tests privats al circuit de Sepang, a Malàisia.

La marca nipona s'està posant les piles de cara al 2016 per poder discutir l'hegemonia de la que han disposat Honda i Yamaha durant els últims anys.

Amb la ja coneguda baixa d'Aleix Espargaró per culpa d'una lesió, Maverick Viñales ha estat el principal encarregat de provar els canvis que la seva marca ha realitzat a la moto, així com també les noves gomes que calçaran durant la pròxima temporada.

Durant la aquests dos dies d'entrenaments Suzuki ja va rodar amb l'electrònica única que s'implantarà durant la pròxima temporada en totes les motos de la categoria reina i va calçar les gomes Michelin a la seva GSX-RR.

Viñales va poder provar per fi el nou canvi 'seamless' del qual va quedar molt satisfet. "Estic content de provar la nova caixa de canvi 'seamless', estàvem desitjant fer-ho i les meves impressions són molt positives", va comentar el pilot català.

També comentava els resultats del test el mànager de Suzuki Davide Brivio, que comentava que "han estat dies molt intensos però les conclusions del test han estat molt positives".

Després d'haver amb l'energia que està treballant Suzuki, tenim moltes ganes que comenci la temporada 2016 i poder veure el paper de Viñales i Espargaró davant les grans dominadores Honda i Yamaha.

Maverick Viñales test Sepang
Maverick Viñales, Gran premi de la Comunitat Valenciana / Font: Suzuki Racing Team

No hay comentarios:

Publicar un comentario