martes, 1 de diciembre de 2015

ÀLEX MÁRQUEZ, DISCRET DEBUT A MOTO2

No és cap secret que el debut a Moto 2 d'Àlex Márquez ha estat més fluix dels que molts pensàvem i, fins i tot, el podríem qualificar de decepcionant.

Proclamat campió del món de la categoria petita la temporada 2013 - 2014, aquesta passada temporada el petit dels Márquez debutava a Moto 2 amb grans expectatives posades en ell.

Tot i que la temporada va seguir el guió establert pel propi Márquez abans de l'inici d'aquesta, les expectatives posades en ell eren altes, ja sigui pel fet de ser el germà d'en Marc o per haver aconseguit el Campionat Mundial de Moto 3.

Àlex, abans de començar la temporada, preveia una temporada complicada en la qual a partir de la meitat podria estar disputant les posicions capdavanteres.

El guió no va ser gaire diferent del previst per Márquez ja que tornant de la parada estival, Márquez va firmar dues quartes posicions a Brno i Silverston. Tot i això, els bons resultats van acabar aquí ja que dues caigudes patides a San Marino i Aragó van fer que la seva progressió es frenés.

A més d'aquestes dues quartes posicions, el petit dels Márquez va firmar com a millor resultat la novena posició, aconseguida fins a tres vegades.

Tot i això, Àlex Márquez es mostra optimista de cara a la següent temporada i assegura que "Per la pròxima temporada l'objectiu ha de ser estar en el top 5 regularment i aconseguir podis". També assegura que "el 2016 serà un any molt més ajustat que el 2015, pujarà el nivell i baixaran els temps".

Respecte als rivals que veu més forts de cares a la temporada que ve, Márquez destaca que "Zarco, Rins, Luthi... Lowes, que ha cambiat a Kalex i Axel, que va ser molt ràpid durant els tests, estaran al capdavant".

Àlex Màrquex 2015
Àlex Márquez, Circuit de Barcelona-Catalunya 2015 / Font: Flickr Circuit de Barcelona-Catalunya

No hay comentarios:

Publicar un comentario