lunes, 30 de noviembre de 2015

EQUIPS I PILOTS 2016

Una vegada s’acaba la temporada comença el mercat de fitxatges al món de Moto GP. Pilots que canvien d’equips i equips que canvien de maquinària, avui us volem informar sobre els moviments més rellevants.

Començarem parlant de la categoria petita; Fabio Quartararo deixa l’Honda de l’Estrella Galicia 0,0 per fitxar pel Leopard Racing, equip que aquesta temporada passada va fer campió del món a Danny Kent, on també hi pilotarà una Honda.

Fabio Quartararo Leopard
Fabio Quartararo (al centre), en el moment de firmar el seu nou contracte / Font: Moto GP
El lloc de Quartararo l’ocuparà el joveníssim Aaron Canet, que aquesta temporada ha disputat el campionat Mundial Júnior de Moto 3 en què ha aconseguit acabar tercer després d’actuacions molt meritòries. Precisament el vencedor d’aquest campionat, l’italià Nicolò Bulega també passarà a formar part del mundial i ho farà amb una KTM dins l’Sky Racing Team VR 46.

Nicolo Bulega Moto 3
Nicolò Bulega, FIM CEV Repsol al circuit de Barcelona-Catalunya 2015 / Font: Flickr Circuit de Barcelona-Catalunya
Karel Hanika deixarà de ser pilot del KTM Ajo Official i correrà amb una Mahindra, per contra, el seu ex-equip mantindrà la confiança en el sud africà Brad Binder i inclourà en les seves files a Bo Bendsneyder, guanyador incontestable de la Red Bull Rookies Cup 2015.

En Moto 2 hi haurà vàries cares noves com són les d’Isaac Viñales (Tech 3) i Efrén Vázquez (Ioda Racing), també la del joveníssim Remy Gardner que tot i no brillar en la temporada del seu debut a Moto 3 fa el salt amb l’equip AGP Racing.
També els dos protagonistes del mundial de Moto 3, Danny Kent i Miguel Oliveira estrenaran categoria dins el mateix equip, el Leopard Racing Team.

Luis Salom s'incorpora a l’equip Stop and Go, ocupant la seva plaça al Páginas Amarillas HP 40 Edgar Pons, campió del FIM CEV Repsol 2015.
També canvia d’aires Jonas Folger, que després de dues temporades a l’equip Arguiñano fitxa pel Dynavolt Intact GP fent parella amb Sandro Cortese. Ricky Cardús també és dels que canvia d’aires, aquest any competirà amb el JPMoto Malaysia. Finalment Takaaki Nakagami deixa enrere l’Italtrans i s’enquadra amb l’Idemitsu Honda Team Asia, i Xavier Simeon serà el nou company de Julián Simón al QMMF.

Edgar Pons Moto 2
Edgar Pons, FIM CEV Repsol al circuit de Barcelona-Catalunya 2015 / Font: Flickr Circuit de Barcelona-Catalunya

Finalment, en la categoria reina molts pocs canvis. Jack Miller s’incorporarà a l’Estrella Galicia Marc VDS Racing on compartirà box amb Tito Rabat. Scott Redding, fins ara en aquest equip fitxa per l’Octo Pramac Racing, l’estructura satèl·lit de Ducati on ocuparà el lloc del colombià Yonny Hernandez que correrà per l’equip Aspar MotoGP Team.

No hay comentarios:

Publicar un comentario