miércoles, 9 de diciembre de 2015

JOHANN ZARCO OPINA SOBRE LA TEMPORADA

El flamant campió del món de Moto2, Johann Zarco, va concedir una entrevista a la pàgina web 'Crash.net'. En ella, el pilot francès valorava el conflicte entre Márquez i Rossi i el perquè de la seva continuïtat a Moto2.

Zarco era un dels pocs protagonistes del passat mundial que faltava per pronunciar-se sobre l'afer entre Rossi i Màrquez, i aquesta passada setmana ho va fer.

Zarco no es va mullar, i no va atribuir la culpa a cap dels dos pilots, sinó que va afirmar que "per pilotar a aquesta velocitat tan alta s'han d'estar tan concentrat que si ells estan al més alt nivell és perquè són uns guerrers. Un guerrer pren aquest tipus de decisions que a vegades són errònies. Com a pilot tu has de prendre una decisió i no és fàcil decantar-te per la correcte. Ara, tots estem parlant d'això però espero que aviat ens oblidem del problema i començar de nou el 2016".

Parlant de la carrera de Moto GP al Gran Premi de la Comunitat Valenciana, Zarco va comentar que "quan Lorenzo va creuar la meta i va guanyar, totes les persones del circuit sentien que no era la celebració que estaven esperant durant tota la setmana. Va ser quelcom molt estrany".

Pel que fa al seu futur més immediat, Johann afirma haver rebut ofertes de Moto GP, però que espera a poder donar el salt al 2017 per defensar el títol un any i poder debutar a la categoria reina en una escudaria més competitiva que les ofertes que havia rebut.

Johann Zarco, Gran Premi d'Argentina / Font: Ajo Motorsport

No hay comentarios:

Publicar un comentario