viernes, 4 de diciembre de 2015

MIKA KALLIO I LA KTM

Una de les grans preguntes que es fa el món del motociclisme és com entrarà en escena la KTM en la categoria de MotoGP.

La qualitat de les seves motos és incontestable, ho avalen tots els títols i totes les victòries de la marca austríaca en els diversos certàmens on participa. Per tant, no ens hem de prendre a la lleugera la seva entrada a la categoria màxima.
De la mà de dos pilots, Alex Hoffman i Mika Kallio l’estructura ja ha realitzat alguns test, els últims al circuit RicardoTormo de València, en els quals va ser Mika Kallio qui va tenir la oportunitat de posar a prova la moto.

El finlandès, amb alguns dubtes fruit de les poques proves a les que havia estat sotmesa la monto era més aviat caut a l’hora de pronosticar quin rendiment oferiria la KTM, però una vegada finalitzades les proves el pilot nòrdic va explicar el següent en declaracions a MotoGP: “Estava clar que teníem molts dubtes abans del test, però ara estic molt content i me’n puc anar a l’aturada d’hivern tranquil. Àlex i l’equip ja havien fet una feina impressionant, no hem tingut cap problema i estem a un nivell realment alt”.

KTM està complint la teoria sobre com una marca ha d’entrar a MotoGP, segons la que calen almenys dos anys de preparació previs, per tal de poder desenvolupar tots els paràmetres que engloben les motocicletes de MotoGP i per adaptar totes les seves configuracions als reglaments establerts. Aquest mateix camí ja l’havia fet Suzuki, a diferència d’Aprilia, i els resultats han parlat per si sols.
Per acabar, informar que hi certs rumors que col·loquen a KTM en la graella de l’última carrera del mundial 2016, precisament a Xest, essent aquesta la seva primera cursa oficial, que serviria per comprovar com es comportaria la moto en una carrera real.

Mika Kallio KTM
Mika Kallio, tests de València 2015 / Font: KTM Racing

No hay comentarios:

Publicar un comentario