martes, 17 de noviembre de 2015

ANÀLISI DELS PRIMERS TESTS DE LA TEMPORADA 2016 - 2017

Com ja és habitual al finalitzar cada temporada, el mateix circuit Ricardo Tormo va esdevenir el primer banc de proves per les diferents escuderies i pilots de cara a la següent temporada.

En aquests primers entrenaments els pilots han pogut provar les motos que pilotaran la temporada vinent, amb el canvi més rellevant en la part electrònica, que serà igual per a totes les motos de la categoria reina.

Un altre canvi molt important que vam poder veure ja en aquests primers tests va ser el comportament de les noves gomes. Bridgestone deixa de ser el proveïdor de pneumàtics del mundial i Michelin li agafa el relleu calçant totes les motos del mundial.

En la categoria reina, Márquez va dominar clarament la taula de temps, cedint la primera posició a l'actual campió del món tan sols en la sessió matinal del dimarts.

En l'última sessió vam poder veure els pilots catalans a un gran nivell de forma quan Márquez, Viñales i Pedrosa van firmar les tres primeres posicions. Tots els pilots van aconseguir millorar d'una forma molt notable els temps aconseguits durant la primera sessió.

Tito Rabat, per la seva banda, va firmar una discreta divuitena posició final per començar agafar ritme de Moto GP.

Tot i això, són els primers tests d'una temporada que encara li falta molt per començar, veurem com es presenta durant la temporada vinent.

En Moto 2 tota l'atenció estava centrada en els dos pilots que durant aquesta temporada s'havien disputat el mundial de Moto 3. Danny Kent i Andrea Oliveira van compartir box per primera vegada firmant la dotzena i quinzena posició respectivament.

El millor temps el va marcar Àlex Rins, que després d'haver aconseguit la segona posició mundial i haver estat proclamat rookie de l'any, va demostrar que es troba en un gran estat de forma.

Àlex Rins, circuit Ricardo Tormo de Xest / Font: Páginas Amarillas HP 40

No hay comentarios:

Publicar un comentario