miércoles, 18 de noviembre de 2015

RECULL D'ACTUALITAT

El nostre post d'avui està dedicat a fer un petit recull de l'actualitat que envolta el mundial de motociclisme.

En primer lloc, destacar que el passat dijous 12 de novembre el recent proclamat campió del món de Moto GP, Jorge Lorenzo, va celebrar el títol mundial amb la seva gent a Palma de Mallorca.

Per aquesta celebració estava previst que el pilot balear encapçalés una concentració motociclista pels carrers de Palma però abans d'iniciar el recorregut, Lorenzo va patir diverses cremades a la seva cama esquerra i el campió va substituir la seva Yamaha per un bus descapotable.

Per una altra banda, com ja vam anunciar ahir a través del nostre Twitter, la marca japonesa Suzuki va presentar de manera oficial la moto que els pilots catalans Aleix Espargaró i Maverick Viñales pilotaran durant la pròxima temporada.

La nova Suzuki es va presentar a Milà, envoltada de tot luxe i anunciant que amb aquesta nova moto esperen poder lluitar per les posicions capdavanteres durant la pròxima temporada.

També cal destacar que ahir per fi va poder pujar a la moto el nou pilot de l'escuderia Estrella Galícia en la categoria de Moto3 després d'haver-se lesionat el passat diumenge.

Arón Canet, nou company de box de Jorge Navarro, va poder completar 86 girs damunt la seva moto al Circuit Ricardo Tormo de València. Substituint a Fabio Quartararo, Canet espera recuperar-se de la lesió que va patir al peu per poder donar tot el seu potencial en la seva primera temporada a Moto3.

Per últim, destacar que segons diversos mitjans de comunicació Marc Márquez ha estat rebent trucades anònimes en les quals se l'amenaçava. Pel que sembla les trucades han estat constants des de la conclusió del mundial tot i que han anat disminuint a mesura que ha anat avançant el temps.

Jorge Lorenzo, Valencia
Jorge Lorenzo, Circuit Ricardo Tormo de València 2015 / Font: Yamaha MotoGP



No hay comentarios:

Publicar un comentario