viernes, 27 de noviembre de 2015

HONDA, DUCATI I APRILIA PREPAREN LA TEMPORADA 16-17

Si fa dos dies vam comentar com els anaven els tests privats de Sepang a Suzuki i a Maverick Viñales, avui és el torn d'Honda, Ducati i Aprilia, que estan realitzant tests al circuit de Jerez de cares a la temporada vinent.

Igual que va fer Suzuki en els tests de Sepang, les marques que estan fent proves al circuit de Jerez es centren en l'electrònica i el comportament de les noves gomes.

El principal problema per a tots els pilots que ha provat els nous pneumàtics ha estat la falta d'adherència per part de la roda davantera. En aquest cas, el més perjudicat ha estat el britànic Laverty, de l'equip Aspar, que en una caiguda s'ha trencat el radi per la zona del canell.

Márquez, que ha completat 58 girs sobre l'asfalt andalús, també s'ha queixat de la falta d'adherència de les noves gomes, tot i que creu que Michelin va aprenent i millorant els seus pneumàtics.

Durant la jornada d'ahir també van tenir l'oportunitat de provar la nova electrònica que segons Marc Márquez "té un perfil totalment diferent i exigeix molta feina, fet que comporta que estem molt temps dins el box".

Per la seva banda, Pedrosa va afirmar que "s'ha millorat respecte a València" tot i que els temps per volta resultin bastant dolents i encara els falta molta feina a fer per aconseguir un bon equilibri a la moto i fer-la competitiva la temporada vinent.

Marc Márquez Jerez
Marc Márquez, Circuit de Barcelona-Catalunya 2015 / Font: Flickr Circuit de Barcelona-Catalunya

No hay comentarios:

Publicar un comentario